Wie zijn wij?

muppetlab

Hieronder stellen we ons internationaal team (Noorwegen, Nederland, België  en Limburg) aan jullie voor. Dan weet je met welke knotsgezellige leiding je mee op HIT gaat.

img_6861b-200x300
Anita
Hoi, Ik ben Anita, de oudste in dit maffe team.
Ik ben gewoonlijk jullie keukenprinses tijdens de HIT.
En ga graag met jullie het avontuur aan om er een ontzettend leuk weekend
van te maken. Maar…in 2019 ben ik eventjes niet te vinden in deze keuken. Sorry, ik geniet van een korte vakantie met mijn gezin, ook belangrijk.
Ik wens jullie wel heel veel plezier!

 

 

Traveler

Bram
Zelf ben ik ooit begonnen als scout bij Scouting Ossendrecht. Na een half jaar werd het JOTA-JOTI en werd ik als scout gevraagd als Second Operator (ik mocht aan knopjes draaien en luisteren of er iemand contact zocht). Mede omdat ik geen nee durfde te zeggen ben ik een beetje in de club van zendamateurs gerold. Mijn interesses liggen bij elektronica, alleen weet ik er niet zo heel veel van. Daarom gaat het ook vaak verkeerd bij mij, en dan gaat overal in huis het licht weer uit. “Bráááám! wat loop je nu weer uit te vreten? Jij kan ook echt nooit eens normaal doen hè!” klinkt het dan weer van moeders kant. Vader moet wel altijd lachen als het verkeerd gaat. Zeker als er in de schuur weer eens een TV in vlammen opgaat. “Als je maar wel uitkijkt.” is zijn motto. Verder ben ik bij Scouting Ossendrecht vijf jaar welpenleiding geweest. Sinds enkele jaren ben ik actief bij de JOTA-JOTI op landelijk niveau hiervoor mag ik tijdens de JOTA-JOTI een 15-tal Scoutinggroepen bezoeken om te vragen of alles goed verloopt. Dit jaar ben ik niet aanwezig, mijn studie en werk gaan dit jaar voor. Maar ik weet zeker dat jullie een gaaf kamp hebben, ook zonder mij.

Charissa en Kim
Hallo allemaal, zij is Charissa en zij is Kim, Charissa is een paar uur jonger dan ik en Kim is dus een paar uur ouder dan ik 😉 ! Nee wij zijn geen tweeling, wel goede Scoutingvrienden. Wij waren de eerste meiden die in 2012 mee konden doen aan de TeCoHIT, wij hebben elkaar dus tijdens die HIT leren kennen. Toen wij hoorden dat Jeroen CW in 2018  helaas niet mee kon doen, hebben wij enthousiast een berichtje gestuurd, dat wij graag het team kwamen versterken. Zodoende maken wij nu ook deel uit van dit bijzondere team! Charissa woont in de Randstad, Kim komt uit de Groningse klei. Charissa studeert Werktuigbouwkunde  en Kim woont een schooljaar in Noorwegen. Charissa zit iedere week in haar vlet, met de Wilde Vaart en Kim kan je vinden op het land, bij de Explorers of als Beverleiding. De afgelopen 7 jaar hebben wij samen veel Scoutingavonturen met en bij elkaar beleefd. Wij hopen jullie ook leuke activiteiten te mogen aanbieden om zo ook jullie enthousiast te maken voor de techniek, maar bovenal hopen wij getuigen te mogen zijn van nieuwe vriendschappen die net als de onze beginnen mag tijdens de TeCoHIT! Oh ja, Kim is dus in 2019 afwezig 🙁 omdat ze dus een poosje in Noorwegen woont.

Gert-Jan

Ik ben Gert-Jan Havermans, 20 jaar Welpenleider geweest bij een scoutinggroep uit Bergen op Zoom, daarnaast ben ik nog actief als coördinator van de Benelux bij ScoutLink en zet ik mij ook al jaren in voor de JOTA-JOTI.

Mijn motto: Niets is onmogelijk, met een beetje fantasie en een vleugje creativiteit kom je dicht in de buurt.

 

 

Guido

Anita heeft mij weten te strikken om deze TeCoHIT met de potten en pannen te komen rammelen,
ofwel, ik zal samen met haar jullie van een hapje en een drankje voorzien…

Inge
In 2019 kom ik het team versterken.

Ingeborg
Hallo Scouts,
Mijn Scouting-naam is Raksha, in het normale leven ben ik Ingeborg. Scouting zit in mijn bloed, van jongs af aan ben ik al lid van Scouting. De laatste jaren ben ik teamleider bij een groep voor kinderen met een functie-beperking. Het leukste van Scouting vind ik de JOTA! Samen met anderen bezig zijn met techniek, communicatie en radio. Daarom zet ik mij ook in bij de Service Kring JOTA-JOTI, daar komen onder andere de soldeerkitjes vandaan 😉
Toen de TeCoHIT op mijn pad kwam hoefde ik niet te twijfelen…Daar wil ik bij zijn! Hopelijk hebben jullie ook een passie voor techniek en communicatie en kunnen wij elkaar binnenkort begroeten in Zeeland!
Scoutinggroeten van Ingeborg

Jeroendsc_0357-300x169 RGE
Beste Scouts,

Mijn naam is Jeroen, bij Scouting noemen ze mij Baloe, mede-zendamateurs kennen mij onder de call PE1RGE. Ik ben al 22 jaar zendamateur. Verder ben ik sinds 2004 leiding bij Scouting. Als kind was ik al aan het prutsen met draadjes, batterijen en lampjes. Daar zijn later zenders, GPS-en, Access-points, soldeerbouten…. eigenlijk alles met een stekker bij gekomen. In de schaarse vrije tijd die ik over heb, ontwerp ik met veel plezier ook de soldeerkitjes, die iedere JOTA-JOTI een ander thema hebben. Ik hoop je te ontmoeten bij de TeCoHiT, dan maken we er samen een geweldige “techniek-ontdekkingsreis” van!

73 (radio-groeten) van Jeroen

Jeroen CW dsc_0040_5-200x300

Sinds 2016 hebben ze mij, Jeroen CW getackeld om deel te nemen aan dit bijeen geraapte team. Als zendamateur heet ik ook wel PD5CW, vandaar die CW achter mijn naam 😉
Ik hoop tijdens de TeCoHIT jullie vooral kennis te laten maken met het radiozenden en morse seinen.

 

 

Jeroen HM
In 2019 kom ik het team versterken.

Karin
Sinds 2018 ben ik als zendamateur betrokken bij de TeCoHIT.

Marieke

Ik ben Marieke, ook wel bekend als Floepa.
Ooit als bevertje begonnen bij scouting, later leiding geweest bij verschillende speltakken.
Nu vooral actief met inzet voor de JOTA-JOTI van uit ScoutLink.
Omdat ik rond Pasen ons eerste kindje verwacht zal ik schitteren in afwezigheid. Tot een andere keer!

 

 

Wouter
In 2019 kom ik het team versterken.

 

Camilla

img_1058Hoi ik ben Camilla, ik ben de mascotte van de TeCoHIT. Ik zie je al denken “mascotte spelen, relaxt baantje heb je. Heel de dag maar aan de zij-lijn zitten kijken en beetje meedoen met activiteiten als je zin hebt…”
Nee, zal ik je iets vertellen vertellen? Al die leiding hierboven doen wel alsof ze heel interessant, belangrijk en druk zijn. Maar ik doe het echte zware werk voor de HIT… Ik doe namelijk veel, heel veel, nog net niet alles. Er moet gemaild worden, gekookt, koffiegezet, spelen moeten worden getest en ga zo maar verder…
Om dit te verdoezelen (zijn bang dat ze de dierenbescherming op hun dak krijgen) hebben ze censuur gepleegd op het fotoboek dus hier mijn eigen link, dan zie je wat ik allemaal zoal te doen heb voor en tijdens de HIT.