Wat te doen ipv de TeCoHIT?

Zoals je al hebt kunnen zien zitten we zelf al vol, maar dat hoeft niet te betekenen dat je het Paasweekend thuis zal moeten doorbrengen.Er zijn nog andere leuke HIT’s met elk een super gaaf programma. Kijk op de algemene HIT pagina welke toffe HIT voor jou nog een plekje vrij heeft. De onderstaande HIT’s van Zeeland hebben nog plek en kunnen we voor jou (en je ouder(s)) warm aanbevelen.

Ben je welp en wil je papa of mama laten zien wat Scouting is? Waarbij jullie natuurlijk in een tent slapen, wandelen en samen met je mede welpen spelletjes tegen de ouders doen? Haal je vader of moeder over om samen mee te doen met de Ouder-Welp-Hike. Als je ouders niet durven mag je ook samen met iemand anders van boven de 21 komen.

Houd je van fikkiestoken en ben je niet vies van stukkie wandelen en tijdens de HIT 12-14 jaar? Bij Waar rook is… is vuur hebben ze hun allerlaatste plekje speciaal voor jou bewaard? Een ding is zeker, ze zullen je zeker met veel kampvuur-warmte ontvangen.

Ben je tijdens Pasen tussen de 11-15 jaar en wil je een weekend lang je survivalskils uit de kast halen? Om met je groepje de competitie aan te gaan tegen andere groepjes? Twijfel niet en ga het avontuur aan bij Expeditie Robinson (Game Time).

Heb je als ouder samen met je scouting-vrienden zelf nog eens zin in een Scouting avontuur? En jullie houden van uitdagende puzzels en lekker eten terwijl jullie door Zeeland en omstreken toeren? Dan is dit de uitgelezen kans om mee te doen aan de enige echte bourgondische autopuzzeltocht. (leeftijd is 23+)