TeCoHIT

Leuk dat je langskomt op de website van de TeCoHIT

imagesHoud jij van een beetje (elektro)spanning? Dan zit je bij de TeCoHIT goed! We zijn de allerleukste technische HIT van Nederland.
Wat gaan we dan doen? Vooral dingen die je normaal op Scouting en thuis niet doet en soms niet mag doen.
De TeCoHIT is voor Scouts (jongens en meiden) van 10-14 jaar met interesse voor techniek. Als je zoekt naar een lekker luie en relaxte HIT (want we hoeven niet te lopen en worden niet moe), ben je bij ons aan het verkeerde adres. We hebben namelijk een HIT met een vol en intensief programma, vervelen zul je dus bij ons absoluut niet doen!

images

De voorgaande edities zaten we snel vol, vorig jaar zijn we van verbazing zelfs letterlijk van onze stoel gevallen (binnen 12 uur vol), dus wacht vooral niet te lang met inschrijven.

 

img_0960

Fikkiestoken alla TeCoHIT
De afgelopen jaren hebben we natuurlijk ook een kampvuurtje gemaakt. Fikkiestoken vind iedere Scout leuk, maar bij een wedstrijdje een touwtje moeten doorbranden dat is zo voor de hand liggend, kan je elke zaterdag al doen. Wij doen het net ff anders alla TeCoHIT.

 

logo

Don’t try this at home!
We zijn niet vies van een potje experimenteren, we doen het net ff anders dan dat je gewoon bent. Hoe warm jij thuis bijvoorbeeld je frikandel op? Normaal doe je ze in de frituurpan, oven of misschien koekenpan. Nee joh, dat is ons veel te normaal. Wij doen het anders. Benieuwd hoe? Dat zul je zien tijdens de HIT.

We gaan niet te veel prijs geven er moet ook nog een deel van het programma een verrassing blijven hé. Een ding staat vast:

We gaan er echt een keigaaf weekend van maken en we hopen dat jij ook komt!

9-4-7-dsc09894Al overtuigd of ben je omkoopbaar met een zak spekkies?
Of is het bekijken van de oude logboeken en fotoalbums al genoeg om je over te halen?
Maar het zal zeker alleen voor jongens zijn al dat technisch gedoe… Nee hoor, ook hele leuke stoere meiden zijn welkom. Elk jaar komen er steeds meer! Techniek alleen voor jongens? Dacht het niet!
Enne d’r moet natuurlijk wel leuke leiding mee zijn, liefst niet al te streng en waarmee je een beetje lol mee kan maken. Op de pagina wie zijn wij stellen we ons voor. Hopelijk vallen we een beetje in de smaak.
Heb je na ‘t rondneuzen op onze website vragen en staat jouw vraag niet bij de meest gestelde vragen? Vul dan gerust het contactformulier in. Dan zal een van ons proberen deze zo snel mogelijk te beantwoorden.

Nuttige info
De TeCoHIT 2019 vindt plaats tijdens het paasweekend van zaterdag 20 april tot en met maandag 22 april 2019.
We zitten in de blokhut van Scoutinggroep de Voortstappers in ‘s-Gravenpolder (provincie Zeeland) maar er wordt wel in tenten geslapen (zelf mee te brengen).
De kosten voor de HIT zijn € 52,- per deelnemer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA