Meest gestelde vragen

 

Wie te bereiken in geval van nood als uw zoon/dochter mee is met de TeCoHIT
Als uw kind mee is met de TeCoHIT (HIT Zeeland) dan belt u met onze voorzitter Gert-Jan (0623618553)

Wat is het adres van de TeCoHIT?
We zitten in de blokhut van Scoutinggroep de Voortstappers , Eikenpad 6, te s’ Gravenpolder in de mooie provincie Zeeland. Een routebeschrijving vind u  tzt in de nieuwsbrief.

Voor wie is de TeCoHIT?
Voor scouts (zowel jongens als meiden) tussen de 10 en 14 jaar met interesse voor een technische HIT. We zijn een staande HIT, maar dat betekent niet dat het een relaxt en rustig weekend zal worden. We hebben een uitdagend en intensief programma voor jullie klaarliggen. Vervelen zullen jullie je niet doen!
Voor de stoere dames onder ons: elk jaar zijn wij dames steeds met meer en we willen samen met jullie deze stijgende lijn doorzetten. Techniek typisch iets voor jongens? Hallo! Diegene die dat beweert moet eens goed op zijn smartphone bekijken in welk jaar we leven!

Van wanneer tot wanneer is de TeCoHIT?
De TeCoHIT is van van zaterdag 20 april tot en met maandag 22 april 2019. De exacte uren vanaf wanneer je welkom bent en wanneer je ouders je weer mogen komen ophalen zullen later bekend gemaakt worden.

Hoe zit het met badges en naambandjes?
Alle deelnemers krijgen uiteraard onze fraaie glow-in-the-dark TeCoHIT-badge en een naambandje van HIT Zeeland om door je moeder op je uniform te laten naaien, zodat iedereen kan zien dat je mee hebt gedaan! In de informatie die je van ons krijgt en op deze website komt ook een lijstje van badges en andere dingen die je extra kunt bestellen.

Moet ik mijn eigen tentje meebrengen?
Ja, als jij lekker warm en droog wilt slapen wel. Je kan natuurlijk ook met elkaar afspreken dat je gezellig samen een tent deelt. We willen ruimte overhouden om een leuk programma aan te bieden, dus laat grote tenten thuis. Er hoeft enkel in geslapen te worden, de rest van de activiteiten vinden buiten of binnen in het gebouw plaats.

Mag ik mijn telefoon meenemen?
Als je zo verslaafd bent aan je telefoon dat je een weekendje niet zonder kan, mag je hem meenemen. Wanneer we bezig zijn (met programma, eten of corvee) willen we dat “ding” niet zien. Er zal maar heel weinig tijd zijn om een tête-à-tête met je telefoon te hebben.
Je bent ten aller tijde zelf verantwoordelijk voor je telefoon. Dus als ie stuk of kwijt is is dat jouw probleem, niet het onze.
Er zal ook geen mogelijkheid zijn voor opladen en wifi zal maar heel beperkt aanwezig zijn. Je ouders/thuisblijvers zijn in het bezit van het telefoonnummer van de leiding, en andersom. Mocht er echt iets aan de hand zijn. Kunnen zij elkaar bereiken.

Ik wil( mijn kind) een zak snoep mee (laten) nemen om uit te delen, mag dat?
Nee ,de leiding zorgt zelf voor een lekker tussendoortje, dit zit in de kampprijs meegerekend.

Waar kan de nieuwsbrief downloaden?
De TeCoHIT nieuwsbrief 2019 is nog niet op de landelijke HIT-website te downloaden. Zodra deze online staat, krijg je automatisch een e-mailtje.

Mijn vraag staat hier boven niet vermeld.
via de contactpagina kunt u contact met ons zoeken.