Fully booked

fully-booked-logo-300x129Het heeft nog geen 24 uur geduurd en we zaten vol. En dan bedoelen we ook echt vol. We zijn er stil van, dit is ook voor ons echt onverwacht gekomen…
We vinden het oprecht echt heel jammer dat we jullie moeten teleurstellen. Om organisatorische redenen hebben we gekozen om de TeCoHIT te organiseren voor 24 deelnemers. Hier hebben we het programma, de blokhut en het leidingsteam op afgestemd. Wanneer we meer deelnemers gaan toelaten, kunnen we niet garanderen dat het een veilige en geweldige HIT gaat worden.

Houd je van fikkie stoken en ben je tussen de 12 en 14 jaar? Dat komt goed uit! Waar rook is…is vuur heeft ons met rooksignalen laten weten dat ze nog plek vrij hebben voor jou. Kom vooral niet alleen, dit avontuur wil je natuurlijk met vrienden beleven.

Of ben je een stoere Welp en wil je een van je ouders laten zien wat Scouting nu echt is? Dan is dit de unieke kans om met de allereerste Ouder-Welp-Hike van HIT-Zeeland mee te doen. Pak deze unieke kans en schrijf je in!

Volgend jaar zijn we weer van de partij, nieuwe ronde nieuwe kansen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *